Coorganitzem dos dels grans congressos de salut 15/02/2021

Dipsalut i la Càtedra de Promoció de la Salut coorganitzem la 11th IUHPE European Conference on Health Promotion y la 6th International Conference on Salutogenesis, juntament amb la Unió Internacional de Promoció de la Salut i Educació per a la Salut (IUHPE), l'Agència Catalana de Salut Pública, la Universitat de Girona i l'Ajuntament de la ciutat.


El tema de la 11a Conferència Europea, que se celebrarà els dies 15 i 16 de juny, és "Promoció de la Salut: Acció transformadora en una Europa en transformació". L'esdeveniment té com a objectiu posar en relleu la labor de promoció de la salut duta a terme per diverses institucions i organitzacions, i promoure la creació de xarxes i l'intercanvi d'idees.


Amb el lema "Avançar en la salutogènesis cap a societats pròsperes", la 6a Conferència Internacional, que es farà els dies 17 i 18 de juny, té com a objectius fer avançar la teoria i la recerca sobre la salutogènesi, i compartir i debatre enfocaments innovadors.

 

Coincidint amb aquests congressos, la IUHPE celebrarà els seus 70 anys d'existència.


Els esdeveniments reuniran investigadors d'arreu del món, així com professionals i encarregats de formular polítiques en l'àmbit de la promoció de la salut. La finalitat és establir xarxes, intercanviar experiències i avançar en la teoria, la recerca i la pràctica de la promoció de la salut.


Per més informació i inscripcions (preu reduït si es realitzen abans del 31 de març): http://www.iuhpeconferences21.com

 

NOTA: RECORDEU QUE EL PERÍODE PER PRESENTAR-HI COMUNICACIONS/ABSTRACTS S'ACABA EL 26 DE FEBRER

Es tracta del número 28; corresponent al primer quadrimestre d'aquest 2021. Entre altres temàtiques, hi parlem dels programes de control de la qualitat de l'aigua, de l'Observatori de desigualtats socials i de salut, o...
Es tracta de la 6a Conferència Mundial de Salutogènesi i la 11a Conferència Europera de Promoció de la Salut. Es duran a terme en línia. El període per presentar-hi resums es tanca aquest 26 de febrer.

Atenent a les restriccions per a la contenció de la pandèmia, s'ha previst una aturada de quinze dies en el servei de dinamització dels Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d'Itineraris Saludables. Després (es pr...

Des de Dipsalut us proposem, dins el Programa de Formació del segon semestre, cursos dels àmbits de la salut ambiental, de la promoció de la salut i de l'acció social. També, de relacionats amb l'ús dels desfibril...
< Anterior1234567...4243

Un projecte de:

Amb la col·laboració de:

 
 
© 2011 Dipsalut - Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona