Dipsalut participarà a l’Oncotrail amb dos equips constituïts per personal del grup institucional 14/08/2017

L´Oncotrail és una cursa solidaria que anualment organitza Oncolliga amb l´objectiu de recaptar fons per la lluita contra el càncer.


Per la cursa d´aquest any, que es celebrarà els propers 7 i 8 d'octubre, l’Organisme ha constituït dos equips (un de corredors i l´altre de caminadors) per prendre part en aquesta cursa solidària, formats per treballadors tant de Dipsalut, de la Diputació de Girona com del Xaloc.

 

Participar en aquest esdeveniment significa per una banda contribuir a l’obtenció de fons per tal d’ajudar a finançar iniciatives que millorin la qualitat de vida de les persones que pateixen càncer, però també promoure la pràctica d’activitat física i reforçar les relacions entre els treballadors del grup institucional Diputació de Girona i el treball en equip.


L´oncotrail és una cursa per equips organitzada per la Fundació Oncolliga Girona. Els equips estan formats per 6 persones (4 de les quals han d'estar sempre en marxa i 2 més de suport, per rellevar-se) i han de fer un recorregut de 100 quilòmetres en un màxim de 30 hores per un tram des de la Costa Brava fins les Gavarres.Fins el moment, gràcies a les donacions dels equips que hi participaran, ja ha aconseguit recollir prop de 70.000 euros.


Dipsalut col·labora permanentment amb l’entitat organitzadora d’aquesta cursa, la Fundació Oncolliga. Se li presta suport tècnic i econòmic per poder fer realitat iniciatives diverses com, per exemple, el programa de drenatges limfàtics a domicili per a dones que han superat un càncer de mama o el de prevenció del consum de tabac i altres substàncies perjudicials entre els joves.


L’Organisme de Salut Pública també l’ha ajudat econòmicament per la realització de les anteriors edicions de l’Oncotrail.

Hem organitzat una xerrada per parlar de sexualitat i educació sexual. Es durà a terme aquest 25 d’abril, a les 18 h, al Parc Científic de Girona. Anirà a càrrec de Míriam Aleman. La participació és lliure i gr...
Josep Lluís Bimbela i Mariola Bernal han abordat el paper de la salut espiritual en la promoció de la salut de la població, en l'acció social, l'atenció sanitària i en l'educació. Ho han fet en la jornada "Salut e...
Hem participat a les jornades organitzades per l'Associació Catalana de Municipis sobre la nova Llei de Contractes. David Álvarez, responsable de contractació de Dipsalut, n'ha analitzat l'impacte sobre les administra...
Estem duent a terme accions per donar a conèixer a la ciutadania la tasca que desenvolupem, conjuntament amb els municipis gironins, en matèria de prevenció de la legionel·losi i de control de la qualitat de l’aigu...
< Anterior1234567...3536

Un projecte de:

Amb la col·laboració de:

 
 
© 2011 Dipsalut - Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona