Dipsalut participarà a l’Oncotrail amb dos equips constituïts per personal del grup institucional 14/08/2017

L´Oncotrail és una cursa solidaria que anualment organitza Oncolliga amb l´objectiu de recaptar fons per la lluita contra el càncer.


Per la cursa d´aquest any, que es celebrarà els propers 7 i 8 d'octubre, l’Organisme ha constituït dos equips (un de corredors i l´altre de caminadors) per prendre part en aquesta cursa solidària, formats per treballadors tant de Dipsalut, de la Diputació de Girona com del Xaloc.

 

Participar en aquest esdeveniment significa per una banda contribuir a l’obtenció de fons per tal d’ajudar a finançar iniciatives que millorin la qualitat de vida de les persones que pateixen càncer, però també promoure la pràctica d’activitat física i reforçar les relacions entre els treballadors del grup institucional Diputació de Girona i el treball en equip.


L´oncotrail és una cursa per equips organitzada per la Fundació Oncolliga Girona. Els equips estan formats per 6 persones (4 de les quals han d'estar sempre en marxa i 2 més de suport, per rellevar-se) i han de fer un recorregut de 100 quilòmetres en un màxim de 30 hores per un tram des de la Costa Brava fins les Gavarres.Fins el moment, gràcies a les donacions dels equips que hi participaran, ja ha aconseguit recollir prop de 70.000 euros.


Dipsalut col·labora permanentment amb l’entitat organitzadora d’aquesta cursa, la Fundació Oncolliga. Se li presta suport tècnic i econòmic per poder fer realitat iniciatives diverses com, per exemple, el programa de drenatges limfàtics a domicili per a dones que han superat un càncer de mama o el de prevenció del consum de tabac i altres substàncies perjudicials entre els joves.


L’Organisme de Salut Pública també l’ha ajudat econòmicament per la realització de les anteriors edicions de l’Oncotrail.

Se celebrarà el 2,9,23 de febrer i 2 de març a la seu de Dipsalut. Va dirigit a professionals interessats a dinamitzar els Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables.
Setmanalment, s’organitzen sessions de dinamització als Parcs Urbans de Salut que hi ha implantats als municipis de la demarcació de Girona. Aquestes trobades estan dirigides per monitors especialitzats
N'hem programat una seixantena per a aquest segon semestre de l’any. Són gratuïts i van dirigits tant a professionals de l’àmbit de la salut comunitària com de l’acció social.
Aquest estiu es duen a terme més d’un centenar d’activitats a les Vies Braves. Estan dirigides a tot tipus de públics: des d’esportistes professionals fins a persones que s’inicien en la natació.
< Anterior1234567...3334

Un projecte de:

Amb la col·laboració de:

 
 
© 2011 Dipsalut - Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona