Dipsalut participarà a l’Oncotrail amb dos equips constituïts per personal del grup institucional 14/08/2017

L´Oncotrail és una cursa solidaria que anualment organitza Oncolliga amb l´objectiu de recaptar fons per la lluita contra el càncer.


Per la cursa d´aquest any, que es celebrarà els propers 7 i 8 d'octubre, l’Organisme ha constituït dos equips (un de corredors i l´altre de caminadors) per prendre part en aquesta cursa solidària, formats per treballadors tant de Dipsalut, de la Diputació de Girona com del Xaloc.

 

Participar en aquest esdeveniment significa per una banda contribuir a l’obtenció de fons per tal d’ajudar a finançar iniciatives que millorin la qualitat de vida de les persones que pateixen càncer, però també promoure la pràctica d’activitat física i reforçar les relacions entre els treballadors del grup institucional Diputació de Girona i el treball en equip.


L´oncotrail és una cursa per equips organitzada per la Fundació Oncolliga Girona. Els equips estan formats per 6 persones (4 de les quals han d'estar sempre en marxa i 2 més de suport, per rellevar-se) i han de fer un recorregut de 100 quilòmetres en un màxim de 30 hores per un tram des de la Costa Brava fins les Gavarres.Fins el moment, gràcies a les donacions dels equips que hi participaran, ja ha aconseguit recollir prop de 70.000 euros.


Dipsalut col·labora permanentment amb l’entitat organitzadora d’aquesta cursa, la Fundació Oncolliga. Se li presta suport tècnic i econòmic per poder fer realitat iniciatives diverses com, per exemple, el programa de drenatges limfàtics a domicili per a dones que han superat un càncer de mama o el de prevenció del consum de tabac i altres substàncies perjudicials entre els joves.


L’Organisme de Salut Pública també l’ha ajudat econòmicament per la realització de les anteriors edicions de l’Oncotrail.

El setembre és un bon mes per recuperar hàbits saludables, com realitzar activitat física. Teniu moltes opcions per incorporar-la al vostre dia a dia. Una d’elles és participar les sessions dirigides que programem ...
Dipsalut ha explicat com s’està baixant sobre el terreny, als municipis, els Objectius de Desenvolupament Sostenible de manera vinculada a la promoció de la salut. Ho hem fet dins el 7è Simposi Concha Colomer, celeb...
Periòdicament programem sessions dirigides d’exercici físic als Parcs Urbans de Salut i a les Xarxes d’Itineraris Saludables que hi arreu de les comarques gironines. El calendari es troba disponible al web itinerar...
El 6 d’abril se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física. Un any més, diversos municipis gironins han organitzat, amb la col·laboració de Dipsalut, esdeveniments per commemorar-lo.
< Anterior1234567...3839

Un projecte de:

Amb la col·laboració de:

 
 
© 2011 Dipsalut - Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona