Comencen les dinamitzacions de les Vies Braves 12/06/2017

Vies Braves ha dissenyat, per aquesta nova temporada, un ampli calendari d’activitats. S’ha programat més de 120 dinamitzacions, distribuïdes entre tots aquells municipis del litoral gironí i de la costa de Barcelona que compten amb aquests itineraris marins senyalitzats per a nedadors i aficionats a l’ snorkelling. Se’n faran entre sis i dotze per municipi.


Les sessions de dinamització de la Costa Brava compten amb el suport tècnic i econòmic de Dipsalut. L’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona participa activament en el disseny de les sessions així com en la formació dels dinamitzadors de les Vies Braves de cada població.


Les activitats estan adreçades a tots els públics i han estat concebudes per promoure la descoberta del patrimoni natural de la costa i el foment de les activitats físiques saludables de forma segura, així com les actituds respectuoses cap a l’entorn natural i la preservació del fons marí.


Entre les accions programades, hi ha trobades per nedar en grup, sessions d’snorkelling, neteges de fons marins i sessions d’iniciació a la natació en aigües obertes. Totes les activitats estan dirigides per monitors qualificats i formats.


La primera de les activitats tindrà lloc a Cadaqués. Es tracta d’una trobada per nedar en grup que busca promoure la natació en aigües obertes i informar sobre les recomanacions generals d’ús i seguretat de les Vies Braves.


Cal remarcar que totes les activitats estan pensades tant per a nedadors professionals com per a amateurs, triatletes i practicants d’immersió lleugera.

 

Podeu consultar l'agenda actualitada d'activitats a les Vies Braves, al web: viesbraves.com

El setembre és un bon mes per recuperar hàbits saludables, com realitzar activitat física. Teniu moltes opcions per incorporar-la al vostre dia a dia. Una d’elles és participar les sessions dirigides que programem ...
Dipsalut ha explicat com s’està baixant sobre el terreny, als municipis, els Objectius de Desenvolupament Sostenible de manera vinculada a la promoció de la salut. Ho hem fet dins el 7è Simposi Concha Colomer, celeb...
Periòdicament programem sessions dirigides d’exercici físic als Parcs Urbans de Salut i a les Xarxes d’Itineraris Saludables que hi arreu de les comarques gironines. El calendari es troba disponible al web itinerar...
El 6 d’abril se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física. Un any més, diversos municipis gironins han organitzat, amb la col·laboració de Dipsalut, esdeveniments per commemorar-lo.
< Anterior1234567...3839

Un projecte de:

Amb la col·laboració de:

 
 
© 2011 Dipsalut - Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona