Dinamitzacions dels Parcs i Xarxes del Ripollès 04/11/2016

Aquestes trobades estan dirigides per monitors especialitzats. Tenen l’objectiu de promoure l’activitat física habitual i moderada. Alhora, busquen enfortir les capacitats individuals de les persones per incrementar el control sobre la seva salut.


Tot i que estan especialment pensades per a gent gran, hi pot participar qualsevol persona. Els monitors s’encarreguen de guiar cadascú per tal que realitzi els exercicis adequats per la seva edat, característiques i condició física.


L’activitat és totalment gratuïta. Tampoc cal inscriure-s’hi prèviament. Per participar-hi, només cal presentar-se al punt de trobada (el Parc Urbà de Salut) el dia i hora indicats. Es recomana portar roba i calçat còmode i aigua per anar-se hidratant. També és convenient informar el dinamitzador de qualsevol molèstia, dolor o problema de salut que es pateixi.


- A Camprodon, les dinamitzacions es duen a terme cada dimecres a les 9 h.


- A Sant Joan de les Abadesses, cada dimarts a les 11 h.


- A Ogassa, s’organitzen sessions d’exercici en grup al Parc Urbà de Salut tots els dimarts a les 16 h.


- Sant Pau de Segúries compta amb dinamització del Parc i de la Xarxa d’Itineraris cada dimarts a les 9 h.


- Planoles té dinamització del Parc tots els dijous a les 10 h.


- Ribes de Freser té sessió també cada dijous, a les 11,30 h.


- Gombrèn, tots els divendres. De 9 h a 10 h.

 

- Campdevànol. Parc del Roser, de 10,15 h a 11, 15 h. Parc de l'Estació, d'11,20 h a 12,20 h.


Els Parcs Urbans de Salut són un conjunt d’aparells situats a poca distància uns dels altres, dissenyats per a realitzar exercici físic, i amb els quals es treballen de manera homogènia i segura totes les parts del cos. Els Itineraris Saludables són recorreguts que transcorren tant per dins del nucli urbà com pels afores, orientats a promoure el saludable exercici de caminar a bon pas. Les dinamitzacions de les Xarxes d’Itineraris Saludables d’alguns territoris també inclouen sessions de marxa nòrdica.


Per obtenir més informació sobre les dinamitzacions de Parcs i Xarxes d’aquesta o una altra comarca,dirigiu-vos a aquest lloc web.

El setembre és un bon mes per recuperar hàbits saludables, com realitzar activitat física. Teniu moltes opcions per incorporar-la al vostre dia a dia. Una d’elles és participar les sessions dirigides que programem ...
Dipsalut ha explicat com s’està baixant sobre el terreny, als municipis, els Objectius de Desenvolupament Sostenible de manera vinculada a la promoció de la salut. Ho hem fet dins el 7è Simposi Concha Colomer, celeb...
Periòdicament programem sessions dirigides d’exercici físic als Parcs Urbans de Salut i a les Xarxes d’Itineraris Saludables que hi arreu de les comarques gironines. El calendari es troba disponible al web itinerar...
El 6 d’abril se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física. Un any més, diversos municipis gironins han organitzat, amb la col·laboració de Dipsalut, esdeveniments per commemorar-lo.
< Anterior1234567...3839

Un projecte de:

Amb la col·laboració de:

 
 
© 2011 Dipsalut - Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona