Palau-saverdera inaugura el seu Parc Urbà de Salut 27/03/2011

 

Aquest dissabte 26 de març, l'Ajuntament de Palau-saverdera ha inaugurat el Parc Urbà de Salut del municipi. L'equipament té 8 aparells per fer exercici físic i està situat a la Font Mallola.

 

L'acte d'inauguració ha comptat amb el president de la Diputació de Girona, Enric Vilert i l'alcalde del municipi, Narcís Dausedas. Després dels parlaments, s'ha portat a terme una sessió dirigida d'exercici en la qual s'ha mostrat com cal utilitzar cadascun dels aparells del Parc. Mensualment es faran sessions de dinamització per tal que els usuaris aprenguin a treure el màxim rendiment a l'equipament.


Dipsalut implanta un total de 181 Parcs Urbans de Salut arreu de la demarcació de Girona. L'objectiu és promoure l'activitat i l'exercici físic per combatre l'obesitat i les afeccions que se'n deriven.
 


Imatge: el president de la Diputació, Enric Vilert i l’alcalde, Narcís Dausedas en la inauguració del Parc Urbà de Salut de Palau-Savardera. Font: Miquel Millan.

Últims dies per inscriure-us als cursos relacionats amb la igualtat de gènere i la lluita contra la discriminació per motius d'orientació sexual. Són gratuïts i estan especialment enfocats a l'àmbit local. Es real...
Ja podeu consultar el programa de formació per al segon semestre. S'hi inclouen una desena de cursos nous. La majoria, es faran en línia. Les inscripcions s'obren el 15 de setembre.
Amb motiu de la desescalada i de la progressiva tornada a la “nova normalitat”, durant el mes de juliol es reprenen les activitats emmarcades en el programa de dinamització dels Parcs Urbans i les Xarxes d’Itinera...
Dipsalut ha transmès als ajuntaments les pautes a seguir per a l'obertura de les piscines d'ús públic. Caldrà extremar la neteja i desinfecció de les superfícies de contacte i, sobretot, assegurar el distanciament ...
< Anterior1234567...4142

Un projecte de:

Amb la col·laboració de:

 
 
© 2011 Dipsalut - Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona