Salt inaugura els seus Parcs Urbans de Salut 24/03/2011

 

Aquest dijous 24 de març Dipsalut i l’Ajuntament de Salt han inaugurat els Parcs Urbans de Salut del municipi. L’acte s’ha celebrat a l’equipament situat a l’entrada del Parc Hospitalari Martí i Julià i ha comptat amb l’alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda, el president de Dipsalut, Josep Marigó, i la tinent d’alcalde d’Acció Social, Margarita de Arquer. Després dels parlaments, s’ha dut a terme una sessió dirigida d’exercici físic on s’ha mostrat com cal utilizar els aparells. Salt compta amb 3 Parcs Urbans de Salut situats al sector de la Coma Cros, a l’entorn del pavelló poliesportiu i a l’entrada del Parc Hospitalari Martí i Julià.


L’alcaldessa del municipi, Iolanda Pineda, ha destacat la implicació de Salt en la promoció de la salut i ha recordat que van ser pioners en la implantació d’equipaments a l’aire lliure per facilitar la pràctica d’activitat física. Pineda ha assegurat que “n’hem après molt i s’han pogut introduir millores notables com el fet que aquests nous Parcs implantats per Dipsalut compten amb sessions de dinamització cada mes per ensenyar a utilizar-los i fidelitzar els usuari"s. La tinent d’alcalde d’Acció Social, Margarita de Arquer, ha assegurat que aquests Parcs Urbans de Salut “van dirigits a tota la población adulta, fins i tot a persones amb diferents dolències ja que utilizar-los regularment és molt beneficiós i ajuda a poder realitzar amb més facilitat les activitats diàries". També ha subratllat que, amb aquests Parcs cedits per Dipsalut, Salt aconsegueix posar equipaments d’ús lliure per a fer activitat física a disposició dels veïns de les diferents zones del municipi. El president de Dipsalut, Josep Marigó, ha remarcat que "moure’s i menjar adequadament és la millor manera de prevenir malalties i ha proposat  als veïns i veïnes formar grups per anar a moure's al Parc per tal que uns i altres s’animin a practicar exercici de manera regular".


Dipsalut ha cedit al municipi de Salt 3 Parcs Urbans de Salut. Estan situats al sector de la Coma Cros (de 8 aparells ), a l’entorn del pavelló esportiu (de 12 aparells) i a l’entrada del Parc Hospitalari (12 aparells).


L’Organisme cedeix als municipis gironins un total de 181 Parcs Urbans de Salut. A hores d’ara se n’ha implantat vora un centenar.

 

Imatge: un moment de la sessió de dinamització duta terme en motiu de la inauguració dels Parcs de Salt

Últims dies per inscriure-us als cursos relacionats amb la igualtat de gènere i la lluita contra la discriminació per motius d'orientació sexual. Són gratuïts i estan especialment enfocats a l'àmbit local. Es real...
Ja podeu consultar el programa de formació per al segon semestre. S'hi inclouen una desena de cursos nous. La majoria, es faran en línia. Les inscripcions s'obren el 15 de setembre.
Amb motiu de la desescalada i de la progressiva tornada a la “nova normalitat”, durant el mes de juliol es reprenen les activitats emmarcades en el programa de dinamització dels Parcs Urbans i les Xarxes d’Itinera...
Dipsalut ha transmès als ajuntaments les pautes a seguir per a l'obertura de les piscines d'ús públic. Caldrà extremar la neteja i desinfecció de les superfícies de contacte i, sobretot, assegurar el distanciament ...
< Anterior1234567...4142

Un projecte de:

Amb la col·laboració de:

 
 
© 2011 Dipsalut - Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona