Cornellà del Terri inaugura els seus Parcs Urbans de Salut 22/03/2011

 

El passat diumenge 20 de març, l'Ajuntament de Cornellà del Terri va inaugurar els dos Parcs Urbans de Salut del municipi. Els equipaments estan situats al centre del poble i a Borgonyà.

Des de l'àrea d'Esports del municipi es va mostrar als assistents a l'acte com es recomana utilitzar cadascun dels aparells. També se'ls va convocar a les sessions de dinamització que es faran un cop al mes en cadascun dels Parcs.

Dipsalut implanta aquests equipaments a places i carrers dels municipis gironins. L'objectiu és facilitar que les persones practiquin activitat física regularment.

 

Imatge: un tècnic de l'Ajuntament de Cornellà del Terri- format per conduir sessions de dinamització dels Parcs- mostra als assistents com cal realitzar els exercicis. Font: Ajuntament de Cornellà del Terri.

Últims dies per inscriure-us als cursos relacionats amb la igualtat de gènere i la lluita contra la discriminació per motius d'orientació sexual. Són gratuïts i estan especialment enfocats a l'àmbit local. Es real...
Ja podeu consultar el programa de formació per al segon semestre. S'hi inclouen una desena de cursos nous. La majoria, es faran en línia. Les inscripcions s'obren el 15 de setembre.
Amb motiu de la desescalada i de la progressiva tornada a la “nova normalitat”, durant el mes de juliol es reprenen les activitats emmarcades en el programa de dinamització dels Parcs Urbans i les Xarxes d’Itinera...
Dipsalut ha transmès als ajuntaments les pautes a seguir per a l'obertura de les piscines d'ús públic. Caldrà extremar la neteja i desinfecció de les superfícies de contacte i, sobretot, assegurar el distanciament ...
< Anterior1234567...4142

Un projecte de:

Amb la col·laboració de:

 
 
© 2011 Dipsalut - Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona