L'Ajuntament de Palol de Revardit inaugura el Parc Urbà de Salut del municipi 06/03/2011

 

 

Aquest diumenge 6 de març, l’ajuntament de Palol de Revardit ha inaugurat el Parc Urbà de Salut que s’ha implantat al municipi, concretament, a la zona esportiva la Banyeta. L'acte ha comptat amb l'alcalde del municipi, Jordi Xargay, i amb el president de la Diputació de Girona, Enric Vilert, ja que l'obertura del Parc s'ha fet coincidir amb la inauguració oficial de la nova zona esportiva.

El Parc de La Banyeta compta amb 8 aparells que serveixen per fer exercici físic moderat treballant de manera homogènia tot el cos. Dipsalut cedeix un total de 181 equipaments com aquest que s’estan implantant en 105 municipis de la demarcació.

Per fomentar-ne l’ús, periòdicament es fan sessions de dinamització a cada equipament. Estan conduïdes per professionals especialment formats en aquesta tasca. També s’està treballant amb el Departament de Salut per donar a conèixer aquests equipaments al personal sanitari per tal que puguin recomanar fer activitat física aprofitant-los.

 

Imatge: Parc Urbà de Salut de Palol de Revardit. Font: Pere Duran

Dipsalut ha transmès als ajuntaments les pautes a seguir per a l'obertura de les piscines d'ús públic. Caldrà extremar la neteja i desinfecció de les superfícies de contacte i, sobretot, assegurar el distanciament ...
Les dinamitzadores i dinamitzadors del programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d'Itineraris Saludables, ens proposen sessions d'exercici per fer fàcilment a casa.
El seu llarg tancament, arran de la Covid-19, pot comportar riscos sanitaris sinó es fan certes actuacions de manteniment. Dipsalut va transmetre als municipis les recomanacions a seguir tant abans de tancar, com durant...
Es dirigeix, principalment, a treballadors de l'àmbit sociosanitari. També en poden disposar altres professionals i ciutadania.
< Anterior1234567...4041

Un projecte de:

Amb la col·laboració de:

 
 
© 2011 Dipsalut - Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona