Comença el curs per a dinamitzadors de Parcs i Xarxes 02/03/2011

 

Aquest dimecres 2 de març ha començat el curs de Dipsalut per a dinamitzadors dels Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables.

 

Tècnics municipals i professionals del camp de la salut, l’esport i el lleure hi aprenen tot el necessari per poder dirigir sessions de dinamització en aquests equipaments. En el curs s’hi donen a conèixer les característiques tècniques i les possibilitats dels Parcs i les Xarxes . També es treballen les habilitats socials i comunicatives, del tot necessàries per adaptar-se a cada grup i a les particularitats dels usuaris.

 

La formació compta tant amb classes teòriques com pràctiques. Les imparteixen diplomats en fisioteràpia, llicenciats en medicina, pedagogs i llicenciats en ciències de l’activitat física i l’esport. Es fa a la seu de Dipsalut, al Parc Científic i Tecnològic, els dies 2, 4, 7, 9, 11, 21 i 22 de març.

 

Dipsalut ha programat una segona edició d'aquest curs. Començarà el dia 26 d'abril. Els interessats, poden inscriure-s'hi accedint a l'apartat "sol·licitud de formació" d'aquest web.

Dipsalut ha transmès als ajuntaments les pautes a seguir per a l'obertura de les piscines d'ús públic. Caldrà extremar la neteja i desinfecció de les superfícies de contacte i, sobretot, assegurar el distanciament ...
Les dinamitzadores i dinamitzadors del programa de Parcs Urbans de Salut i Xarxes d'Itineraris Saludables, ens proposen sessions d'exercici per fer fàcilment a casa.
El seu llarg tancament, arran de la Covid-19, pot comportar riscos sanitaris sinó es fan certes actuacions de manteniment. Dipsalut va transmetre als municipis les recomanacions a seguir tant abans de tancar, com durant...
Es dirigeix, principalment, a treballadors de l'àmbit sociosanitari. També en poden disposar altres professionals i ciutadania.
< Anterior1234567...4041

Un projecte de:

Amb la col·laboració de:

 
 
© 2011 Dipsalut - Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona