Comença el curs per a dinamitzadors de Parcs i Xarxes 02/03/2011

 

Aquest dimecres 2 de març ha començat el curs de Dipsalut per a dinamitzadors dels Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d’Itineraris Saludables.

 

Tècnics municipals i professionals del camp de la salut, l’esport i el lleure hi aprenen tot el necessari per poder dirigir sessions de dinamització en aquests equipaments. En el curs s’hi donen a conèixer les característiques tècniques i les possibilitats dels Parcs i les Xarxes . També es treballen les habilitats socials i comunicatives, del tot necessàries per adaptar-se a cada grup i a les particularitats dels usuaris.

 

La formació compta tant amb classes teòriques com pràctiques. Les imparteixen diplomats en fisioteràpia, llicenciats en medicina, pedagogs i llicenciats en ciències de l’activitat física i l’esport. Es fa a la seu de Dipsalut, al Parc Científic i Tecnològic, els dies 2, 4, 7, 9, 11, 21 i 22 de març.

 

Dipsalut ha programat una segona edició d'aquest curs. Començarà el dia 26 d'abril. Els interessats, poden inscriure-s'hi accedint a l'apartat "sol·licitud de formació" d'aquest web.

Els ajuntaments i ens supramunicipals, en col·laboració amb entitats, sector privat i nombroses iniciatives ciutadanes solidàries, estan fent un enorme esforç per evitar situacions de risc potencial i vetllar per la ...
Dipsalut s'ha adherit a l'Acord nacional per a l'Agenda 2030 a Catalunya. L'Organisme va ser pioner a incorporar els Objectius de Desenvolupament Sostenible als seus programes i a promoure plans municipals de salut vincu...
Les activitats que es programen als Parcs Urbans de Salut i a les Xarxes d'Itineraris Saludables serveixen per combatre el sedentarisme, però també per proporcionar oportunitats d’interacció social.
El setembre és un bon mes per recuperar hàbits saludables, com realitzar activitat física. Teniu moltes opcions per incorporar-la al vostre dia a dia. Una d’elles és participar les sessions dirigides que programem ...
< Anterior1234567...3940

Un projecte de:

Amb la col·laboració de:

 
 
© 2011 Dipsalut - Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona