Cercador de dinamitzacions

Tria la comarca on es troba el Parc on vols assistir a la dinamització.

 

L’Alt EmpordàEl Baix Empordà

Per conèixer les dates de les properes dinamitzacions dels Parcs Urbans i a les Xarxes d'Itineraris Saludables dels municipis del Baix Empordà has d’adreçar-te a la persona responsable del Consell Comarcal del Baix Empordà: Mercè Ramos (972 642 310).

La Cerdanya

Per conèixer les dates de les properes dinamitzacions dels Parcs Urbans i a les Xarxes d'Itineraris Saludables dels municipis de la Cerdanya has d’adreçar-te a la persona responsable del Consell Comarcal de la Cerdanya: Pedro Pérez (972 884 884).

La Garrotxa

Per conèixer les dates de les properes dinamitzacions dels Parcs Urbans i a les Xarxes d'Itineraris Saludables dels municipis de la Garrotxa has d’adreçar-te a la persona responsable del Consell Comarcal de la Garrotxa: David Gómez (676 556 628).

El Gironès

Per conèixer les dates de les properes dinamitzacions dels Parcs Urbans i a les Xarxes d'Itineraris Saludables dels municipis del Gironès pots consultar la pàgina web del Consell Esportiu, a la qual pots accedir-hi directament fent clic aquí

O bé, pots adreçar-te a la persona responsable del Consell Comarcal del Gironès: Josep Rabasseda 972213262 (Àrea de Medi Ambient).

El Pla de l’Estany

Per conèixer les dates de les properes dinamitzacions dels Parcs Urbans i a les Xarxes d'Itineraris Saludables dels municipis del Pla de l’Estany has d’adreçar-te a la persona responsable del Consell Comarcal del Pla de l’Estany: Jordi Torras (972 581 344 / 972 581 344).

El Ripollès

Per conèixer les dates de les properes dinamitzacions dels Parcs Urbans i a les Xarxes d'Itineraris Saludables dels municipis del Ripollès has d’adreçar-te a les persones responsables del Consell Comarcal del Ripollès: Amadeu Rosell o Elisabet Muntadas (972 703 211).

La Selva

Per conèixer les dates de les properes dinamitzacions dels Parcs Urbans i a les Xarxes d'Itineraris Saludables dels municipis del Pla de l’Estany has d’adreçar-te a la persona responsable del Consell Comarcal de la Selva: Josep Maria Torres (972 843 522).

També podeu consultar la pàgina web del Consell Comarcal de la Selva o proposar dinamitzacions posant-vos en contacte amb el servei de dinamització esportiva en aquesta adreça de correu electrònic: esports@selva.cat

Un projecte de:

Amb la col·laboració de:

 
 
© 2011 Dipsalut - Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona